ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λήστεψαν για πέμπτη φορά σούπερ μάρκετ σε οικισμό της Θήβας – Οι δράστες άδειασαν ράφια, ψυγεία και ταμειακή (φώτο)

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Λήστεψαν για πέμπτη φορά σούπερ μάρκετ σε οικισμό της Θήβας – Οι δράστες άδειασαν ράφια, ψυγεία και ταμειακή (φώτο)

Για… πέμπτη φορά «χτύπησαν» άγνωστοι ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή Σαράντι Χωστίων του δήμου Θηβαίων, καθώς το «έγδυσαν» κυριολεκτικά αρπάζοντας ό,τι είχε και δεν είχε προς πώληση ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος παραβιάζοντας το παράθυρο της κεντρικής εισόδου και άδειασαν τα ράφια και τα ψυγεία, αρπάζοντας όλα τα εμπορεύματα, χωρίς να παραλείψουν να πάρουν και όσα χρήματα υπήρχαν στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Thiva-diarrixi-super-market

Η λεία τους ήταν τόσο πλούσια, που πρέπει να την φόρτωσαν σε φορτηγό για να τη μεταφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, κανείς δεν αντιλήφθηκε την κλοπή! Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ κάλεσε για μια ακόμη φορά την Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ωστόσο οι έρευνες για τις προηγούμενες κλοπές δεν έφεραν αποτέλεσμα παρ’ όλο που, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες είχαν καταγραφεί από τις κάμερες που διαθέτει η επιχείρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.