ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ληστεία σε φούρνο στα βόρεια προάστια – Ο δράστης κόλλησε το όπλο στον κρόταφο της υπαλλήλου

Εξετάζεται, το ενδεχόμενο τον κρανοφόρο ληστή να περίμενα συνεργός του με μοτοσικλέτα έξω από τον φούρνο

Ληστεία σε φούρνο στα βόρεια προάστια – Ο δράστης κόλλησε το όπλο στον κρόταφο της υπαλλήλου

Στιγμές τρόμου έζησαν οι δύο υπάλληλοι και οι δύο πελάτες φούρνου στα βόρεια προάστια όταν πριν από λίγα 24ωρα είδαν έναν κρανοφόρο ένοπλο να μπαίνει στο κατάστημα για να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, φαίνεται ο ληστής ο οποίος φοράει κράνος να μπαίνει στον φούρνο κρατώντας όπλο στα χέρια του.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας, ο ληστής αρπάζει τη μια από τις υπαλλήλους, της βάζει το πιστόλι στον κρόταφο και ζητά από τη δεύτερη υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα στο ταμείο.

Ο ληστής τελικά άφησε την υπάλληλο, πήρε τα χρήματα, τα οποία κάποια στιγμή του έπεσαν, και αφού τα μάζεψε έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εξετάζεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο τον κρανοφόρο ληστή να περίμενα συνεργός του με μοτοσικλέτα έξω από τον φούρνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.