Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ληστεία στο μουσείο του Λούβρου: Οι γαλλικές αρχές λένε ότι βρήκαν ρωσικό διαβατήριο!

Για ότι συμβεί όλως τυχαίως ανακαλύπτουν πάντα ότι «κρύβονται» από πίσω οι «κακοί» Ρώσοι

Ληστεία στο μουσείο του Λούβρου: Οι γαλλικές αρχές λένε ότι βρήκαν ρωσικό διαβατήριο!

Οι γαλλικές αρχές βρήκαν ένα ρωσικό διαβατήριο δίπλα στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, στο οποίο και διαπράχθηκε η μεγάλη ληστεία με τα κοσμήματα του Ναπολέοντα.

Συγκεκριμένα έκλεψαν εννέα κομμάτια από τη συλλογή κοσμημάτων του Ναπολέοντα και της αυτοκράτειρας Ιωσηφίνας: κολιέ, καρφίτσα, διάδημα.

Σύμφωνα με πηγή από το Λούβρο, το περίφημο Régent, το μεγαλύτερο διαμάντι της συλλογής που ζυγίζει πάνω από 140 καράτια, δεν εκλάπη.

Σε ότι αφορά το διαβατήριο είναι περίεργο που οι ληστές κουβαλούσαν μαζί τους ένα τόσο σημαντικό έγγραφο και που η «γκάφα» τους αυτή δείχνει και πάλι ότι κρύβονται από πίσω οι «κακοί» Ρώσοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.