ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιβαδειά: Γυναίκες Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα

Η ληστεία έγινε το απόγευμα της Τρίτης

Λιβαδειά: Γυναίκες Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα

Θύμα ληστείας από γυναίκες Ρομά έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας με τα κινητικά προβλήματα, όταν τον είδαν μόνο σε ένα τουριστικό γραφείο στη Λιβαδειά.

Η βάναυση ληστεία έγινε το απόγευμα της Τρίτης όταν οι δυο γυναίκες εισέβαλαν στο γραφείο και ακινητοποίησαν τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο, ο οποίος δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση εξ αιτίας των προβλημάτων της υγείας του.

Στη συνέχεια, άρπαξαν όσα χρήματα είχε στην τσέπη του παντελονιού του και τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Ασφαλείας και, μέσα σε λίγα λεπτά, εντοπίστηκε η μια από τις λησταρχίνες, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς. Οι αναζητήσεις για την ταυτοποίηση και την σύλληψη της συνεργού της δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Με μια αγκαλιά άρπαξε πανάκριβα χρυσαφικά

Ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας η γυναίκα που όρμησε το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε μια ηλικιωμένη που περπατούσε στην πόλη της Λάρισας, την αγκάλιασε και άρπαξε από το λαιμό της μία πανάκριβη χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό και χρυσό μενταγιόν.

Στη συνέχεια, μπήκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο την περίμενε ο συνεργός της και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για μια Ελληνίδα σε βάρος της οποίας και του άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.