ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λουτράκι: Μαθήτρια ΕΠΑΛ λιποθύμησε και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Το κορίτσι ήταν στο έδαφος , ενώ είχε μαυρίσει στο πρόσωπο και κρύωνε

Λουτράκι: Μαθήτρια ΕΠΑΛ λιποθύμησε και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Λουτράκι, όταν μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ, έχασε τις αισθήσεις της. Ωστόσο, όταν οι καθηγητές ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για βοήθεια… δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν την απάντηση πως θα φτάσει στο σχολείο μετά από μια ώρα, καθώς ερχόταν από το Περιστέρι Αττικής επειδή δεν υπήρχε άλλο στην περιοχή.

Το κορίτσι ήταν στο έδαφος , ενώ είχε μαυρίσει στο πρόσωπο και κρύωνε.

Οι καθηγητές ανησυχώντας για την υγεία της 16χρονης μαθήτριας, τη μετέφεραν γρήγορα με ιδιωτικό ΙΧ στο νοσοκομείο Κορίνθου, το οποίο απέχει 5 λεπτά από το σχολείο.

Τοπικό μέσο, αναφέρει πως στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου υπήρχαν σταθμευμένα τα ασθενοφόρα, τα οποία λαμβάνουν εντολές από το Κέντρο του ΕΚΑΒ και τα οποία είχαν εντολή να μεταβούν σε περιστατικά covid. H 16χρονη εισήχθη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις…και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.