ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Μ.Φουρθιώτης δηλώνει αθώος – «Κοιμόμουν δίπλα σε έναν που έβαλε τη γιαγιά του στο μπλέντερ»

Ισχυρίστηκε πως για το τηλέφωνο κάποιου άλλου τον προφυλάκισαν

Ο Μ.Φουρθιώτης δηλώνει αθώος – «Κοιμόμουν δίπλα σε έναν που έβαλε τη γιαγιά του στο μπλέντερ»

Ο Μένιος Φουρθιώτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, μίλησε για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων στο σπίτι του, που εκδικάζεται και σήμερα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση, και ισχυρίστηκε πως τον προφυλάκισαν για το τηλέφωνο κάποιου άλλου.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο να καταθέσει σήμερα και το οποίο θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή.

Ο παρουσιαστής μίλησε ακόμα για τις ημέρες που πέρασε στη φυλακή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κοιμόταν «δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ».

«Από την απολογία μου τόνισα πολλές φορές, κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής για να δει τι συμβαίνει για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε, όλη η δικογραφία προκύπτει από έναν αριθμό τηλεφώνου.

Έκανα ερωτήσεις αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει όταν απολογείσαι. Κατέθεσα στην Αστυνομία δύο αιτήματα για να κληθεί ο κάτοχος και χρήστης του τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο» ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ξέρω ότι είμαι αθώος και είμαι αθώος. Ο νόμος, τα ποινικά, η δικονομία θέλει απτές αποδείξεις για να καταδικαστεί κάποιος. Και δεν είναι αστείο. Για εμένα όλη αυτή τη βλάβη ποιος θα μου την πληρώσει;» ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.