ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πτήση του τρόμου στο Μαϊάμι για αεροπλάνο με 137 επιβαίνοντες – «Νόμιζα ότι θα πέθαινα» (βίντεο)

Το αεροσκάφος χτύπησε σε ένα μικρό κτίριο και έναν πύργο επικοινωνιών!

Πτήση του τρόμου στο Μαϊάμι για αεροπλάνο με 137 επιβαίνοντες – «Νόμιζα ότι θα πέθαινα» (βίντεο)

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν 137 επιβάτες στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι όταν ένα αεροσκάφος δομινικανής αεροπορικής εταιρείας επιχείρησε να προσγειωθεί.

Τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

Αν συμμετείχατε εσείς στις εκλογές ποιο τίτλο κόμματος θα επιλέγατε για να εκφράσει τις πολιτικές σας θέσεις;

  • «Ελληνική Συμμαχία» (7%, 764 Votes)
  • «Γαλάζια Πατρίδα» (9%, 949 Votes)
  • «Συμμαχία για την Ελλάδα» (7%, 747 Votes)
  • «Ελεύθερη Ελλάδα» (34%, 3.644 Votes)
  • «Ενωμένοι Έλληνες» (42%, 4.533 Votes)
  • «Γαλάζιοι» (2%, 214 Votes)

Σύνολο ψήφων: 10.851

Loading ... Loading ...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν λειτούργησε ο μηχανισμός προσγείωσης με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να κάνει μια τρομακτική αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος χτύπησε σε ένα μικρό κτίριο και έναν πύργο επικοινωνιών, ενώ γλίστρησε με την κοιλιά του στον διάδρομο προσγείωσης πριν τυλιχθεί στις φλόγες.

Τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα. Το αεροπλάνο μετέφερε 126 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι το σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους κατέρρευσε. Ήταν μέρος του στόλου της Red Air, μιας οικονομικής αεροπορικής εταιρείας που ιδρύθηκε πέρυσι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες επιβατών στο αεροπλάνο στο Μαϊάμι που προσγειώθηκε με την κοιλιά

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα, στην πραγματικότητα», δήλωσε η Πάολα Γκαρσία στο CBS Miami. «Υπήρχε ένας ηλικιωμένος άνδρας δίπλα μου και τον αγκάλιαζα. Ήταν φρικτό».

«Χτυπούσαμε από τη μια πλευρά στην άλλη και όλα τα παράθυρα έμοιαζαν να έσπαγαν και μετά όλα ήταν μια χαρά. Τότε οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν και εγώ πήδηξα έξω και άρχισα να τρέχω γιατί προκλήθηκε και φωτιά».

Πλάνα που τραβήχτηκαν από τον διάδρομο προσγείωσης έδειχναν τη μύτη του ασημένιου τζετ να έχει γίνει κομμάτια, ενώ μαύρος καπνός έβγαινε από το αριστερό φτερό του.

Βίντεο δείχνει τους επιβάτες να βγαίνουν τρέχοντας από την άτρακτο, ουρλιάζοντας.

Άλλα πλάνα έδειχναν το αεροπλάνο να γλιστράει με την κοιλιά του στον διάδρομο προσγείωσης και στη συνέχεια να συγκρούεται με τον πύργο επικοινωνιών, ο οποίος τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο επιβάτης Balo Delgado δήλωσε ότι ο πανικός αντικαταστάθηκε γρήγορα από τη σιγουριά ότι θα σωθούν καθώς είδε τα πυροσβεστικά συνεργεία να ρίχνουν νερό.

«Πανικός, απόλυτος πανικός. Ηταν μια τρομερή εμπειρία, στην πραγματικότητα, αλλά όπως είπα αισθάνομαι ασφαλής», δήλωσε στο CBS Miami. «Ηταν σαν όλο αυτό να έγινε σε ένα λεπτό και μετά μπορούσες να δεις όλους τους αξιωματικούς μέσα από το παράθυρο να κάνουν τη δουλειά τους».

Τα πυροσβεστικά συνεργεία έφτασαν γρήγορα στο σημείο, σβήνοντας το φλεγόμενο φτερό με αφρό που επιβραδύνει τις φλόγες.

Το αεροσκάφος ανήκε στον στόλο της RED Air και είχε φτάσει στο Μαϊάμι από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 17:38. Τα πυροσβεστικά συνεργεία απεστάλησαν στις 5:39μμ, ανέφερε το WPLG.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μαϊάμι δήλωσε ότι οι πτήσεις καθυστέρησαν λόγω της συντριβής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.