ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μακρινίτσα: Αυτοκτόνησε 65χρονος εκπαιδευτικός – Τον βρήκε κρεμασμένο ο γιος του

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο 65χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα

Μακρινίτσα: Αυτοκτόνησε 65χρονος εκπαιδευτικός – Τον βρήκε κρεμασμένο ο γιος του

Τραγωδία σημειώθηκε στην Μακρινίτσα, καθώς γνωστός 65χρονος εκπαιδευτικός έβαλε τέλος στη ζωή του, δένοντας μια θηλιά γύρω από τον λαιμό του.

Να σημειωθεί πως τον 65χρονο εκπαιδευτικό εντόπισε νεκρό στο καλντερίμι στο πάρκινγκ του χωριού, ο γιος του, το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια τους γείτονές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του άτυχου εκπαιδευτικού ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και τον κατέβασε από το καλντερίμι όπου είχε βρεθεί απαγχονισμένος. Συντετριμμένος, πήρε αγκαλιά τον πατέρα του και περίμενε τους διασώστες.

Παρά τις προσπάθειες του γιου του αλλά και τον διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ήταν ήδη αργά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο 65χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα τι έχει συμβεί, καθώς όλοι κάνουν λόγο για έναν κεφάτο και δραστήριο άνθρωπο που ασχολούνταν με τον χώρο του αθλητισμού.

Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν την Τρίτη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρινίτσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.