ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μάλια: Ποινική δίωξη στον πατέρα της 34χρονης Βρετανίδας που κατήγγειλε ότι βιάστηκε

Ο 70χρονος άνδρας αρνείται τις κατηγορίες

Μάλια: Ποινική δίωξη στον πατέρα της 34χρονης Βρετανίδας που κατήγγειλε ότι βιάστηκε

Μια 34χρονη Βρετανίδα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον 70χρονο πατέρα της για διακοπές, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άνδρα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της ως… δράστη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 34χρονη μετέβη σε κακή κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, ούσα σε κατάσταση μέθης, ανέφερε στους αστυνομικός ότι θυμάται μόνο ότι ο άνδρας που τη βίασε, φορούσε άσπρα ρούχα.

Υπήρξε κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της οποίας συνέλαβαν λίγο αργότερα τον πατέρα της 34χρονης. Ο 70χρονος αρνείται την αποτρόπαια κατηγορία που του αποδίδεται και φέρεται να ισχυρίζεται ότι επ’ ουδενί δεν θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και η 34χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι αποκλείεται το άτομο που τη βίασε, να ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, από υλικό που έχουν ήδη συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας του τελευταίου χρονικά μπαρ όπου φέρονται να διασκέδαζαν πατέρας και κόρη, φαίνεται ο 70χρονος, ο οποίος φορούσε άσπρα ρούχα, να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της κόρης του, η οποία φαίνεται να αντιδρά ενοχλημένη.

Επίσης, από το εν λόγω υλικό γίνεται αντιληπτό ότι τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και ο πατέρας της φέρονται να είναι εμφανώς μεθυσμένοι.

Ο 70χρονος Bρετανός οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αποφεύγει να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς, πέρα από το ότι δεν είναι αυτός το άτομο που βίασε την κόρη του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δεν ήθελε δικηγόρο, ωστόσο, όπως προβλέπεται από το νόμο, αναμένεται να του διοριστεί αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι κατά την πρώτη -μη επίσημη- ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 34χρονη, φέρεται όντως να φέρει σημάδια βιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.