Μαρία Τσάλλα: Αυτή είναι η φωτογραφία στην ταυτότητά της – Ολόκληρο το πρόσωπό της (φώτο)

Σε καμία από τις φωτογραφίες της στους λογαριασμούς της στα social media δεν εμφανίζει ολόκληρο το πρόσωπό της

Μαρία Τσάλλα: Αυτή είναι η φωτογραφία στην ταυτότητά της – Ολόκληρο το πρόσωπό της (φώτο)

Οι Αρχές, ερευνούν τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή, ενδεχομένως την βοήθησαν αλλά και τον κύκλο που ενδεχομένως επιχείρησε να στήσει στην Ελλάδα η «Ρωσίδα κατάσκοπος» που κυκλοφορούσε ως Μαρία Τσάλλα.

Πάντως οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν η Μαρία Τσάλλα, η υπάλληλός της, άνθρωποι της γειτονιάς, ακόμη και ο καθηγητής ιδιοκτήτης φροντιστηρίων σύντροφός της δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό για την δράσης της «Ρωσίδας κατασκόπου» την οποία γνώρισαν ως Μαρία Τσάλλα, ομογενή που είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Μαρία τσάλλα ρωσίδα κατάσκοπος

Η ίδια επιμελώς κάλυπτε τα ίχνη της και την πραγματική της ταυτότητα και ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στα πάντα. Ακόμη και στους λογαριασμούς της στα social media που επιμελώς είχε στήσει και στους οποίους συχνά πόσταρε προκειμένου να μην κινήσει υποψίες και να καλλιεργεί αυτή την αίσθηση κανονικότητας γύρω από το πρόσωπό της, επιμελώς έκρυβε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε καμία από τις φωτογραφίες της στους λογαριασμούς της στα social media δεν εμφανίζει ολόκληρο το πρόσωπό της.

Επιμελώς, άλλοτε με πλεκτά, άλλοτε με καπέλα, ακόμη και με μια φωτογραφική μηχανή, φρόντιζε να μην δείχνει ποτέ ολόκληρο το πρόσωπό της, για ευνόητους λόγους όπως γίνεται τώρα αντιληπτό. Μαρία τσάλλα ρωσίδα κατάσκοπος

Η ταυτότητα της Μαρίας Τσάλλα

Ο Alpha έφερε στο φως ωστόσο σήμερα τη φωτογραφία από την ελληνική ταυτότητα που είχε βγάλει, το έγγραφο της οποίας όμως- σύμφωνα με πληροφορίες- ακυρώθηκε σήμερα το πρωί.

Στη φωτογραφία από την ελληνική της ταυτότητα διακρίνεται ολόκληρο το πρόσωπο της κατασκόπου «Μαρία Τσάλλα». Μαρία τσάλλα ρωσίδα κατάσκοπος, η φωτογραφία στην ταυτότητάς της

Η Μαρία Τσάλλα είχε καταφέρει να αποκτήσει χαρτιά και να εγγραφεί ακόμη και στο δημοτολόγιο. Συγκεκριμένα φέρεται να γράφτηκε στα δημοτολόγια του Δήμου Αλιβερίου το 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, εμφανίζεται να είχε βοηθήσει, το 2018 στο Αλιβέρι, ο δικηγόρος Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος, πάντως, σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι δεν θυμάται την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.