ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρτυρία πρώην μπράβου: «Μπορεί να έδερνα αλλά έπαιρνα καλά χρήματα – Όσο μεγαλώνεις “χτίζεις” όνομα στην πιάτσα»

«Ασχολήθηκα με τη γυμναστική και μου έκαναν προτάσεις να δουλέψω στην πόρτα»

Μαρτυρία πρώην μπράβου: «Μπορεί να έδερνα αλλά έπαιρνα καλά χρήματα – Όσο μεγαλώνεις “χτίζεις” όνομα στην πιάτσα»

Πρώην μπράβος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τη νύχτα και έκανε αποκαλύψεις για το επάγγελμά του, υποστηρίζοντας ότι αδιαφορούσε αν είχε εντολή να δείρει κάποιον, επειδή θα πληρώνονταν «αρκετά καλά».

Μιλώντας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε ότι «ξεκίνησα τη νύχτα από πολύ μικρή ηλικία, από τα 15. Ασχολήθηκα με τη γυμναστική και μου έκαναν κάποιες προτάσεις να δουλέψω στην πόρτα».

«Πάνω από όλα πρέπει να έχεις μία σωματική διάπλαση και ένα ύψος. Όσο μεγαλώνεις “χτίζεις” ένα όνομα στην πιάτσα, και όταν έχεις όνομα στην πιάτσα μπορεί κάποιος να σε ζητήσει και να σε αξιοποιήσει ως προστασία και αργότερα σε κάποια άλλα πράγματα. Έτσι, ξεκινάς σιγά-σιγά και μπαίνεις στα βαθιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «οι επιχειρηματίες είναι αυτοί που επιλέγουν τους μπράβους που θα έχουν σαν δεξί τους χέρι – και αυτοί δεν είναι πολλοί. Αυτοί είναι που θα κάνουν όλες τις δουλειές.

Όχι μόνο να κάτσουν στην πόρτα, όχι μόνο να υποστηρίξουν το μαγαζί στο face control αλλά και να περάσουν σε άλλες ιστορίες – ιδίως π.χ. όταν οι επιχειρηματίες δανείζουν χρήματα και δεν τα λαμβάνουν πρέπει να πάμε εμείς».

Αναφορικά με το χειρότερη εμπειρία του, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε, είπε ότι «είχα πάει να πάρω κάποια χρήματα και αυτός μας έβγαλε όπλο. Ήταν η τελευταία μου μέρα σε αυτή τη δουλειά… Ο λόγος που έφυγα ήταν η γνωριμία μου με τη γυναίκα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.