ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μαζικά ρωσικά πλήγματα με drones καμικάζι και πυραύλους cruise σε Οδησσό και Νικολάεφ (βίντεο)

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και λιμενικές υποδομές

Μαζικά ρωσικά πλήγματα με drones καμικάζι και πυραύλους cruise σε Οδησσό και Νικολάεφ (βίντεο)

Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν τις πρώτες πρωινές ώρες τις πόλεις της Οδησσού και του Νικολάεφ χρησιμοποιώντας UAVs καμικάζι και πυραύλους cruise κάτι που ήταν αναμενόμενο μετά τη χθεσινή ουκρανική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας αλλά και την οριστική διακοπή της συμφωνίας εξαγωγής σιτηρών από το λιμάνι της Οδησσού.

Εκρήξεις ακούστηκαν στις περιοχές του Νικολάεφ και της Οδησσού, όπου τα ρωσικά UAV «Geran» έπληξαν ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Ειδικότερα, στην Οδησσό φέρεται να χτυπήθηκε μία πάρα πολύ μεγάλη αποθήκη οπλισμού και πυρομαχικών προκαλώντας τεράστιες εκρήξεις.

Χτυπήθηκε και το λιμάνι της Οδησσού.

Στην περιοχή του Νικολάεφ, τα ρωσικά UAV χτύπησαν στρατιωτικές υποδομές στο Οτσακόβ.

Οι Ρώσοι θεωρούν τα σημερινά χτυπήματα ως αντίποινα στην χθεσινή ουκρανική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας.

Στην επίθεση κατά της Οδησσού χρησιμοποιήθηκαν έξι πύραυλοι κρουζ Κalibr και 12 drones καμικάζι.

https://twitter.com/aguiar_tm/status/1681114982459785216

Στην Οδησσό (νότια) βρίσκεται το κυριότερο λιμάνι από το οποίο εξάγονταν ουκρανικά σιτηρά μέσω της Μαύρης Θάλασσας δυνάμει της συμφωνίας που υπέγραψαν στην Κωνσταντινούπολη παρά τον πόλεμο Κίεβο και Μόσχα τον Ιούλιο του 2022. Η ισχύς της συμφωνίας εξέπνευσε τα μεσάνυχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.