ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μαζικό πυραυλικό χτύπημα με πυραύλους Kalibr από ρωσική φρεγάτα κατά ουκρανικών στόχων «ευκαιρίας» (βίντεο)

Η φρεγάτα Admiral Makarov χτύπησε στόχους μετά από ενημέρωση των μυστικών υπηρεσιών

Μαζικό πυραυλικό χτύπημα με πυραύλους Kalibr από ρωσική φρεγάτα κατά ουκρανικών στόχων «ευκαιρίας» (βίντεο)

Τα σφοδρά πυρά της ρωσικής  φρεγάτας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας δέχτηκαν οι στρατιωτικές υποδομές των ουκρανικών δυνάμεων μετά την εξαπόλυση τεσσάρων πυραύλων τύπου Κalibr.

Μάλιστα το σημαντικό ήταν ότι χτυπήθηκαν «στόχοι ευκαιρίας» καθώς τελευταία στιγμή οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών μετέδωσαν στο αρχηγείο στόλου τις τοποθεσίες όπου εντοπίστηκαν στόχοι «υψηλής αξίας».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS:

«Στο πλήρωμα φρεγάτας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας ανατέθηκε ξαφνικά να εξαπολύσει πλήγμα με πυραύλους cruise τύπου Kalibr το συντομότερο εναντίον εχθρικών στρατιωτικών υποδομών στόχων ευκαιρίας», ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα.

Ήδη από χθες Τρίτη, 28.11.2023, έγινε γνωστό πως το ρωσικό πολεμικό Admiral Makarov έλαβε εντολή να αναλάβει καθήκοντα ετοιμότητας στη Μαύρη Θάλασσα καθώς είναι εξοπλισμένο με 8 πυραύλους cruise Kalibr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.