ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με άρματα προσπαθούν να ανακαταλάβουν οι Ισραηλινοί οικισμούς κοντά στην Γάζα – Η επίθεση με ανεμόπτερα της Χαμάς

Σφοδρές μάχες και σε κεντρικό εθνικό δρόμο

Με άρματα προσπαθούν να ανακαταλάβουν οι Ισραηλινοί οικισμούς κοντά στην Γάζα – Η επίθεση με ανεμόπτερα της Χαμάς

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι πολεμικές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Όπως μεταδίδει το Al Jazeera, περισσότεροι Παλαιστίνιοι μαχητές έχουν διεισδύσει στη νότια ισραηλινή πόλη Magen, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Στην περιοχή διεξάγονται μεγάλες μάχες με τον ισραηλινό στρατό να χρησιμοποιεί άρματα μάχης εναντίον των μαχητών, σύμφωνα με πολλά ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

https://twitter.com/WarMonitors/status/1710959031798440331

Το ισραηλινό κανάλι αναφέρει πως περίπου 20 αλεξιπτωτιστές «προσγειώθηκαν» στο Κιμπούτζ Μάγκερν στα ανατολικά της Λωρίδας της Γάζας πριν λίγο και μάχονται με τον στρατό του Ισραήλ.

Μάλιστα έδωσαν και την εικόνα από την επίθεση με τα ανεμόπτερα που δείχνει ότι ο σχεδιασμός ήταν πολυετής.

Ο ισραηλινός στρατός εκκενώνει ισραηλινούς οικισμούς στην περιοχή των συνόρων με τη Γάζα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του. Χιλιάδες άνθρωποι θα μεταφερθούν σε άλλα σημεία του Ισραήλ, δήλωσε ο Ρίτσαρντ Χεχτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στρατός κήρυξε απαγορευμένη ζώνη την περιοχή γύρω από την παράκτια λωρίδα. Υπάρχουν ακόμα οκτώ σημεία στο νότιο Ισραήλ όπου ο στρατός κάνει έρευνες για πιθανούς επιτιθέμενους, δήλωσε ο Χεχτ. Ο φράκτης στη Λωρίδα της Γάζας παραβιάστηκε σε 29 σημεία, τα οποία τώρα ελέγχονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.