ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Με διακοσμητικό από το Star Wars στην στολή του εμφανίστηκε ο αρχηγός του ουκρανικού στρατού

Με τον Baby Yoda σχεδιάζει την αντεπίθεση

Με διακοσμητικό από το Star Wars στην στολή του εμφανίστηκε ο αρχηγός του ουκρανικού στρατού

Βίντεο με τον ανώτατο στρατιωτικό διοικητή της Ουκρανίας έδωσε η χώρα για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της Ρωσίας ότι έχει σκοτωθεί, τραυματιστεί ή ότι έχει φύγει από την Ουκρανία, την παράσταση όμως έκλεψε μια άλλη επιλογή του Βαλέρι Ζαλούσνι.

 Ο στρατηγός εμφανίστηκε με διακοσμητικό το οποίο απεικονίζει το μωρό Γιόντα (Baby Yoda) από την τηλεοπτική σειρά The Mandalorian, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον Πόλεμο των Άστρων (Star Wars)! Μάλλον ήθελε να δείξει έτσι τα φιλοαμερικανικά του αισθήματα.

Το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα από το Γενικό Επιτελείο αργά τη Δευτέρα και δείχνει τον Ζαλούζνι, ανώτατο διοικητή του ουκρανικού στρατού να μελετάει χάρτες μαζί με άλλους στρατηγούς. Σε κάποιο στιγμιότυπο διακρίνεται ένα ρολόι που υποδηλώνει ότι το βίντεο τραβήχτηκε το Σάββατο.

 Το βίντεο δείχνει τον Ζαλούζνι με στρατιωτική στολή που έφερε ένα διακοσμητικό με τη μορφή του Γκρόγκου που εκτυλίσσεται στον κόσμο του Star Wars.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ό,τι και αν συνέβη, ο ουκρανικός στρατός δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.