HIMARS κατά του Artemovsk – Καταιγιστική η απάντηση των ρωσικών ρουκετοβόλων – Χτύπημα ακριβείας κατά των νεοναζί στο Χάρκοβο

«Αποκεφαλίστηκε» η νεοναζιστική ηγεσία στο Χάκροβο

HIMARS κατά του Artemovsk – Καταιγιστική η απάντηση των ρωσικών ρουκετοβόλων – Χτύπημα ακριβείας κατά των νεοναζί στο Χάρκοβο

Σε μονομαχία πυραυλικού πυροβολικού έχει μετατραπεί πλέον η περιοχή έξω από το Χάρκοβο με τις ουκρανικές δυνάμεις να συνεχίζουν να βομβαρδίζουν με αμερικανικά ρουκετοβόλα κατευθυνόμενων ρουκετών HIMARS MLRS την πόλη Alchevsk.

Η απάντηση των ρωσικών MLR ήταν καταιγιστική στο μέτωπο του Artemovsk με τα γνωστά (αλλά αναβαθμισμένα) TORNADO-G.

Το δεύτερο χτύπημα όμως των ρωσικών δυνάμεων ήταν ακριβείας που δείχνει ότι η πληροφόρηση των ρωσικών δυνάμεων είναι άριστη αλλά και τα όπλα ακριβείας σε πλήρη επάρκεια (αναλόγως αν χρειάζεται να γίνει χρήση τους).

Έτσι σήμερα ρωσικό όπλο ακριβείας χτύπησε σπίτι-στρατηγείο των νεοναζιστικών δυνάμεων στο Χάρκοβο με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα το πρωί, ο πρεσβευτής του LPR στη Ρωσική Ομοσπονδία, Rodion Miroshnik, ανέφερε για την επίθεση στην πόλη Irmino, όπου τραυματίστηκε μια γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.