ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Με τον Ούγγρο ΥΠΕΞ θα συναντηθεί αύριο στην Αθήνα ο Νίκος Δένδιας

Ουκρανία, ενέργεια και ανατολική Μεσόγειος στο «τραπέζι» της συνάντησης

Με τον Ούγγρο ΥΠΕΞ θα συναντηθεί αύριο στην Αθήνα ο Νίκος Δένδιας

Με τον Ούγγρο ΥΠΕΞ θα συναντηθεί αύριο, Τετάρτη 22 Ιουνίου, ο Νίκος Δένδιας, στην Αθήνα.

Με τον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σίγιαρτο, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης του στην Ελλάδα μετά τον επαναδιορισμό του ως υπουργού Εξωτερικών στην ουγγρική κυβέρνηση που εξελέγη στις 3 Απριλίου, θα συναντηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ουκρανία, ενέργεια και ανατολική Μεσόγειος στο «τραπέζι» της συνάντησης Δένδια με τον Ούγγρο ΥΠΕΞ

Οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση περί ώρα 13:00. Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο υπουργών αναμένεται να επικεντρωθούν στη διμερή συνεργασία, σε ζητήματα ΕΕ, σε ενεργειακά θέματα, στη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι κοινές δηλώσεις στον Τύπο θα πραγματοποιηθούν περί ώρα 13:25, ενώ στη συνέχεια θα λάβει χώρα γεύμα εργασίας.

Σημειώνεται ότι ο Πίτερ Σίγιαρτο επισκέφθηκε την Αθήνα τον Οκτώβριο του 2021, πάλι με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών της Ουγγαρίας, ως μέλος της προηγούμενης ουγγρικής κυβέρνησης. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στη Βουδαπέστη τον Οκτώβριο του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.