ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιεβαιώνεται η προέλαση των Ρώσων στο Bakhmut

Περισφίγγουν την πόλη

Επιεβαιώνεται η προέλαση των Ρώσων στο Bakhmut

Η ουκρανική διοίκηση του Soledar αναμένει μια επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων στις γραμμές Kodema – Kurdyumovka και Klinovoye – Krasnaya Gora για περαιτέρω αποκλεισμό του Bakhmut (Artemovsk) από τα βορειοανατολικά και νότια.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη της Wagner κατά τη διάρκεια των μαχών έφτασαν στα νοτιοανατολικά προάστια του Bakhmut και έθεσαν τον έλεγχο του Ivangrad ενώ οι ουκρανικοί σχηματισμοί υπέστησαν απώλειες και υποχώρησαν στην περιοχή Klescheevka.

https://twitter.com/UnerkanntW/status/1579713146511843329

Για την ενίσχυση της ρωσικής άμυνας και την αποκατάσταση των θέσεων, 43 επιπλέον στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων αναπτύχθηκαν επίσης στην περιοχή Kleshcheevka, καθώς και μια εφεδρική διμοιρία στην περιοχή Otradovka.

Οι τραυματίες απομακρύνονται από τον Ιβανόφσκι με τη βοήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης.

Τα αποσπάσματα της Wagner PMC εξάλειψαν το προπύργιο των ουκρανικών δυνάμεων στα δυτικά της Nikolaevka, το οποίο παρενέβη στον έλεγχο του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Nikolaevka Second – Otradovka.

Για να περιορίσουν την προέλαση, πυροβολικό και ελικόπτερα Mi-8 των ουκρανικών δυνάμεων βάλλουν κατά του Ivangrad και της Vesela Dolina.

Στην περιοχή του Disputed, αποσπάσματα Wagner PMC κατέλαβαν το προπύργιο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, το οποίο βρισκόταν και στις δύο πλευρές του αυτοκινητόδρομου Verkhnekamenka – Berestovoe.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.