ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι: Άνθρωπος παρασέρνεται από τα ορμητικά νερά του ρέματος της Εσχατιάς και «εξαφανίζεται»! (βίντεο)

Βατραχάνθρωποι του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ μεταβαίνουν στην Θεσσαλία!

Μενίδι: Άνθρωπος παρασέρνεται από τα ορμητικά νερά του ρέματος της Εσχατιάς και «εξαφανίζεται»! (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως δημοσιότητας στο οποίο απεικονίζεται ένας άνθρωπος να παρασέρνεται στο ρέμα της Εσχατιάς στο Μενίδι λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εικόνα του ανθρώπου αυτού να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά είναι συγκλονιστική και είναι ένα δείγμα του τι αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που διαβιούν σε περιοχές που έχουν καταποντιστεί.

Ο άνθρωπος αυτός επιχειρεί να περάσει στην απέναντι μεριά του δρόμου με τεράστιο κίνδυνο και παρασύρεται από τους χειμάρρους.

Για τη διάσωσή του ξεκινά μια γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής και ο άνθρωπος αυτός καταφέρνει να σωθεί. Έπειτα από αρκετή ώρα πιάνεται από σίδερα και μπάζα που υπάρχουν μέσα στο ποτάμι. Μάλιστα, τρεις ώρες αργότερα τελειώνει ο Γολγοθάς του.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι σοκαριστικό

Την ίδια στιγμή με εντολή του αρχηγού του Λιμενικού, στον επιχειρησιακό έλεγχο του οποίου υπάγονται η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) και η Ειδική Ομάδα Επιχειρήσεων Πειραιά (ΕΟΕΠ) και κατόπιν προφορικού αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστσίας, αναχωρούν οδικώς για τις περιοχές αυτές δύο τριμελείς ομάδες της ΜΥΑ με δύο φουσκωτά σκάφη τύπου Zodiac.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί τους θα βρίσκεται και μια 8μελής ομάδα της ΕΟΕΠ με κατάλληλο εξοπλισμό, προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης της Πολιτικής Προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.