ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεσσηνία: Συνελήφθη 52χρονος που διακινούσε αναβολικά σε γυμναστήρια

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί αναβολικών ουσιών και φαρμακοδιέγερσης

Μεσσηνία: Συνελήφθη 52χρονος που διακινούσε αναβολικά σε γυμναστήρια

Ένας 52χρονος Έλληνας, που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, διέθετε προς πώληση σε νεαρούς που συχνάζουν σε γυμναστήρια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας  απαγορευμένα αναβολικά σκευάσματα έναντι αμοιβής.

Για τις παράνομες δραστηριότητες του 52χρονου είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον εντόπισαν μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και του πέρασαν χειροπέδες, αφού βρήκαν στην κατοχή του 43 αναβολικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και άλλα 133 που βρέθηκαν κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει την προανάκριση για να εντοπίσει τους «πελάτες» του διακινητή, καθώς η υγεία τους βρίσκεται σε κίνδυνο από την χρήση των αμφίβολης ποιότητας σκευασμάτων, ενώ ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί αναβολικών ουσιών και φαρμακοδιέγερσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.