ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεσσηνία: Χειροπέδες σε 13 κατασκηνωτές που είχαν στην κατοχή τους κάνναβη, μεθαμφεταμίνη, MDMA και LSD

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας

Μεσσηνία: Χειροπέδες σε 13 κατασκηνωτές που είχαν στην κατοχή τους κάνναβη, μεθαμφεταμίνη, MDMA και LSD

Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έβαλε άδοξο τέλος στις διακοπές που έκαναν 13 κατασκηνωτές, οι οποίοι είχαν στήσει τα αντίσκηνά τους σε μη οργανωμένο χώρο σε ένα παραθαλάσσιο αλσύλλιο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτελέστηκε το απόγευμα μαζί με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκαν στο αυτοσχέδιο κάμπινγκ ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 62,7 γραμμαρίων, μικροποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, τέσσερα χάπια MDMA, ένας κύβος ζάχαρης εμποτισμένος με LSD, δυο ναρκωτικά χάπια, δυο χασισόδεντρα και ένα σπρέι πιπεριού.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 13 κατασκηνωτές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις του νόμου για τα όπλα και του Κ.Ο.Κ. και παράνομη κατασκήνωση, κατά περίπτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, τρεις από τους οποίους είναι Έλληνες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.