Μητέρα 12χρονης από τον Κολωνό: «Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές δεν θα την άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία»

«Τη λυπόταν και της έδινε χρήματα» λέει σύζυγος κατηγορούμενου

Μητέρα 12χρονης από τον Κολωνό: «Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές δεν θα την άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία»

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία παραμένει στη φυλακή, στον απόηχο των νέων συλλήψεων για την υπόθεση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές, δεν θα την άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία».

«Αν ήξερα ότι ο διπλανός και ο παρακείμενος άνθρωπος, που δεν σου πάει το μυαλό, μπορεί να ήταν αυτό το πράγμα, θα είχα προφυλάξει το παιδί μου. Αν γνώριζα τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, σίγουρα δε θα είχε συμβεί όλο αυτό στο παιδί μου» δήλωσε στην εφημερίδα “Μπαμ” η μητέρα της 12χρονης.

«Τη λυπόταν και της έδινε χρήματα» λέει σύζυγος κατηγορούμενου

Ανάμεσα στους τελευταίους οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας, είναι και ένας πατέρας δύο παιδιών που κατηγορείται ότι ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, όταν η σύζυγος του ήταν έγκυος.

«Είναι ψέματα, είναι μεγάλο ψέμα ο άντρας μου γνώριζε την κοπέλα, ήταν μικρή κοπέλα. Όλα τα αδέρφια της κοπέλας γνωρίζει, τη μάνα του, τον πατέρα του τον γνωρίζει» μιλώντας στο Star η σύζυγός του, που μένει σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του κοριτσιού.

«Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν» υποστηρίζει.

«Είχανε δείξει φωτογραφία στην κοπέλα και την είχαν ρωτήσει “τον γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο;”. Είχε πει η κοπέλα: “Τον γνωρίζω. Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε πάει κάπου και μου είχε δώσει 50 ευρώ”. Έχουμε και δύο μικρά παιδιά πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά» λέει με δάκρυα στα μάτια.

«Πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις»

Το ανήλικο κορίτσι, κακοποιούνταν κατ’ επανάληψη. Σε κάθε δρόμο, γύρο από το σπίτι της, έμενε και ένας βιαστής της.

«Η μικρή έχει αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα, αναμένουμε αυτή η υπόθεση να τραβήξει πολύ καιρό καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις» δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ερχόμενη Τρίτη οι 8 νέοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.