ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ανακαλούν τις δωρεές υποψήφιοι δωρητές – Αλλάζουν τους όρους στις διαθήκες τους

Συμβολαιογράφος είπε ότι είναι δυνατόν να γίνει και ακύρωση της δωρεάς πχ. ενός ακινήτου

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ανακαλούν τις δωρεές υποψήφιοι δωρητές – Αλλάζουν τους όρους στις διαθήκες τους

Ανακαλούν τις δωρεές προς τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» άνθρωποι που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους αυτή σε διαθήκες τους σε συμβολαιογράφους.

Η συμβολαιογράφος Χριστίνα Μάνδρου, μίλησε σήμερα το πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα και υποστήριξε ότι ευρισκόμενοι εν ζωή υποψήφιοι δωρητές της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», οι οποίοι είχαν περιλάβει στην διαθήκη τους ως κληρονόμο τη δομή, σπεύδουν στο γραφείο της και αλλάζουν τους όρους της διαθήκης τους, ώστε να μην αφήσουν μετά θάνατον ακίνητα, μετρητά ή άλλα περιουσιακά στοιχεία τους στην ΜΚΟ.

Όπως είπε η συμβολαιογράφος, «πολλοί απέσυραν την πρόθεση τους για δωρεά, αλλάζοντας τους όρους στις διαθήκες τους, μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος με την “Κιβωτό του Κόσμου”».

Ακόμη, η συμβολαιογράφος είπε ότι είναι δυνατόν να γίνει και ακύρωση της δωρεάς πχ. ενός ακινήτου.

Εξήγησε πως μέσω δικαστηρίου μπορεί να γίνει η ανάκληση της δωρεάς ενός ακινήτου, με επίκληση του δωρητή επιχειρημάτων πχ. ότι δεν υπήρξε καλή χρήση της δωρεάς, δεν τηρήθηκαν οι όροι της και υπήρξαν συμπεριφορές με κοινωνική απαξία.

Tρέχουν οι έλεγχοι στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»

Εντωμεταξύ τρέχουν οι έλεγχοι στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» με την οικονομική αστυνομία να κάνει χθες ντου στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λογαριασμοί τους άνοιξαν, ενώ αναζητείται και το περιεχόμενο της θυρίδας την οποία άδειασε η πρεσβυτέρα την περασμένη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.