ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Εντός της εβδομάδας στον εισαγγελέα ο πατήρ Αντώνιος

Εκτιμάται πως θα ζητηθεί προθεσμία προς εξέταση της δικογραφίας

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Εντός της εβδομάδας στον εισαγγελέα ο πατήρ Αντώνιος

Ενώπιον του εισαγγελέα θα προσέλθει εντός της εβδομάδας για ανωμοτί κατάθεση ο πατήρ Αντώνιος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς θεωρείται ύποπτος για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά δύο ανήλικων και ως ηθικός αυτουργός στην κακομεταχείριση παιδιών στο ίδρυμα.

Οι κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για ασέλγεια έχουν προκύψει έπειτα από δύο καταθέσεις, δύο παιδιών ηλικίας 15 και 19 ετών, σήμερα.

Όσον αφορά τις άλλες κατηγορίες, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Εκτιμάται πως θα ζητηθεί προθεσμία προς εξέταση της δικογραφίας.

Σημειώνεται πως εκτός από τον επικεφαλής της ΜΚΟ, εντός της εβδομάδας αναμένεται να κληθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών άλλοι επτά πρώην εργαζόμενοι της δομής για περιστατικά που αφορούσαν σωματική κακοποίηση παιδιών αλλά και μια περίπτωση έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όλοι αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν το πιθανότερο μετά τις γιορτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.