ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Η μητέρα του 19χρονου αποκαλύπτει: «Έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου»

Ο γιος της είχε μεταφερθεί εν αγνοία της στην Αθήνα για να βοηθήσει τον πατέρα Αντώνιο που είχε εγχειριστεί

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Η μητέρα του 19χρονου αποκαλύπτει: «Έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου»

Η μητέρα του 19χρονου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έκανε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του σε δομή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο γιος της είχε μεταφερθεί εν αγνοία της στην Αθήνα για να βοηθήσει τον πατέρα Αντώνιο που είχε εγχειριστεί.

“Τα Χριστούγεννα του 2021 προσπαθούσα να τον βρω στην Καλαμάτα. Τον ήθελα στο σπίτι. Όταν έπαιρνα τηλέφωνο, με απέφευγαν. Κάτι δεν μου άρεσε…”, περιγράφει η μητέρα του 19χρονου.

Και συνεχίζει: «Εμφανίστηκε στο τηλέφωνο ο γιος μου. Μου λέει “μαμά θα έρθω από το σπίτι”…. Μου λέει “μαμά ήμουν δύο μήνες εδώ (σ.σ. στην Αθήνα)”…».

Όταν ρώτησε τον γιο της γιατί βρισκόταν στην Αθήνα, εκείνος της απάντησε: «Έκανε μία εγχείρηση ο (…) και με πήρε να τον φροντίζω. Ήταν συνέχεια στο δωμάτιο του, του έδινε φαγητό… Έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου. Δεν μου τα είπε αμέσως. Τα είχε πει στον αδερφό του. Εμένα με ντρεπόταν. Πέρασε ο καιρός, μου υποσχέθηκε ότι θα απομακρυνθεί και δεν πρόκειται να αφήσει να επαναληφθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια πρόσθεσε για όσα της αποκάλυψε ο γιος της ότι «στην αρχή το θεωρούσε πατρική στοργή, αλλά μετά η κακοποίηση γινόταν έντονη. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει πει πραγματικά τι του έχει κάνει. Μου είπε ότι αν βγει το όνομα του στην τηλεόραση, θα φύγει από την Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.