ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Αφορά και τους συνεργάτες του οι οποίοι έχουν ήδη απομακρυνθεί από τις θέσεις τους

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

H Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο στους πέντε που απομακρύνθηκαν χθες από τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Να σημειωθεί πως χθες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό.

Όλα αυτά, σημειώνονται την ώρα που οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους τη δεύτερη κατάθεση παιδιού για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις πως έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Ειδικότερα, η εισαγγελική εντολή αναφέρεται στον Ιρακινό, πρώην γενικό διευθυντή της ΜΚΟ, ο οποίος φέρεται να έκανε μεγάλη ζωή, στον 35χρονο θεολόγο, Πασχάλη, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, στη σύζυγο του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, και στους δύο ακόμη απολυμένους.

Η απαγόρευση, ωστόσο, καλύπτει και τον ιδρυτή της Κιβωτού με αποτέλεσμα να του απαγορεύεται πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στο τελευταίο όροφο της οποίας, είχε μια από τις κατοικίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.