ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Πωλούσαν τα ρούχα και τα τρόφιμα από τις δωρεές των πολιτών!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Πωλούσαν τα ρούχα και τα τρόφιμα από τις δωρεές των πολιτών!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των υπευθύνων της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» αναφορικά με τις δωρεές, καθώς τώρα καταγγέλθηκε πως πωλούσαν τα τρόφιμα και τα ρούχα που τους προσέφεραν δωρεάν!

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ ζητούσαν οι δωρεές να γίνονται σε χρήματα, υποστηρίζοντας πως έτσι μπορούν να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες τους.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Αντουάν Μπάκρι μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η ΜΚΟ πωλούσε τρόφιμα και ρούχα από τις δωρεές των πολιτών.

«Έψαξα λίγο την υπόθεση είναι το παζάρι της Κυριακής στον Κολωνό. Είναι ένα παλιό κτίριο κοντά στην Λένορμαν, όπου πήγαιναν αρκετές φορές και υπήρχε ένα στοκ από ρούχα και διαλέγαμε τι θέλαμε» δήλωσε ο κ. Μπάκρι, υπογραμμίζοντας ότι έχει λάβει τις πληροφορίες από κάποιον φίλο του που είχε πάρει με αυτό τον τρόπο πράγματα από την «Κιβωτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ο δικηγόρος τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι στην διάθεση των Αρχών για να καταθέσει για το παραεμπόριο ρούχων και τροφίμων που φαίνεται να είχε αναπτυχθεί γύρω από τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.