ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Συγκλονίζει ο 8χρονος που έκλεισαν στο κλουβί: «Με χτυπούσαν – Ούρλιαζα»

«Ήταν βράδυ, φοβόμουν και τους έλεγα να με βγάλουν»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Συγκλονίζει ο 8χρονος που έκλεισαν στο κλουβί: «Με χτυπούσαν – Ούρλιαζα»

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές του 8χρονου αγοριού που διέμενε στη δομή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» στο Βόλο και ο οποίος κατήγγειλε πως τον είχαν κλείσει στο πράσινο κλουβί επί ώρες, αλλά και στο πλυσταριό, χωρίς φαγητό και νερό.

Νωρίτερα, η κ.Γιώτα, μητέρα του παιδιού, η οποία έχει καταθέσει δύο μηνύσεις στην αστυνομία και εντός της εβδομάδας θα κληθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων για κατάθεση, μίλησε σε ΑΝΤ1 και Alpha και υπενθύμισε το τι ακριβώς περνούσε ο μικρός γιος της.

Έκανε λόγο για «τιμωρία του παιδιού» με παραμονή ωρών σε σκοτεινό δωμάτιο-πλυσταριό της δομής και στάθηκε στην επιμονή των υπευθύνων της δομής να του δίνουν καθημερινά φαγητό που δεν του άρεσε, με αποτέλεσμα να αρνείται να φάει και να μένει νηστικό, ενώ επέμεναν ακόμα και όταν το φαγητό χαλούσε!

«Ήταν βράδυ, φοβόμουν και τους έλεγα να με βγάλουν»

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο οκτάχρονος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε μέρος των όσων βίωσε στη δομή, όπου βρισκόταν μαζί με τον μεγάλο του αδελφό.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από την διαμονή του στην «Κιβωτό του Κόσμου», αλλά και τη σκληρή τιμωρία που του επέβαλαν, το παιδί απάντησε:

«Θυμάμαι ότι ήμουν σε καραντίνα και ήρθαν άλλα έξι παιδιά χωρίς φάρμακα, χωρίς τίποτα, μόνο ένα μπουκάλι νερό… Μια τιμωρία που την έβαλαν μόνο σε μένα.

Με είχαν βάλει σε ένα κλουβί, μια κυρία, επειδή ήμουν λίγο ζωηρούλης. Θυμάμαι ότι ήμουν 3-4 ώρες και δεν είχα καν φαγητό, ούτε νερό.

Ήταν βράδυ, φοβόμουν και τους έλεγα να με βγάλουν. Τελικά με έβγαλε από κει ο αδελφός μου. Με είχαν κλείσει, η κυρία και σε ένα στεγνωτήριο, κλειδωμένο, επειδή δεν είχα φάει το φαγητό μου. Ούρλιαζα και ήρθαν να με βγάλουν.

Ήταν ένας μικρός χώρος χωρίς φώτα, που είχε λίγα ρούχα μέσα. Φώναζα και με άκουσαν κάποια παιδιά. Με χτυπούσαν στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, στη μύτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.