ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Θεολόγος κατηγορείται για ξυλοδαρμούς παιδιών

Στη ΜΚΟ εργάζεται και η σύζυγός του, για την οποία υπάρχει επίσης μια καταγγελία για υπόθεση ξυλοδαρμού

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Θεολόγος κατηγορείται για ξυλοδαρμούς παιδιών

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέες καταγγελίες για τις κακοποιήσεις των παιδιών που βρέθηκαν στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Ειδικότερα, ένα από τα άτομα που έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμούς παιδιών είναι ένας θεολόγος που και ο ίδιος υπήρξε πρώην φιλοξενούμενος της δομής.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και ήταν πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο, όταν ξεκίνησε την οργάνωση.

Όταν ενηλικιώθηκε σπούδασε Θεολογία και στη συνέχεια ως θεολόγος προσελήφθη στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», όπου είχε τον ρόλο του παιδαγωγού.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του από το 2015 και αφορούν ξυλοδαρμό στη δομή των Ιωαννίνων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες.

Το πρόσωπο αυτό φέρεται να εμπλέκεται και στη υπόθεση ξυλοδαρμού στη δομή του Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» εργάζεται και η σύζυγός του, για την οποία υπάρχει επίσης μια καταγγελία για υπόθεση ξυλοδαρμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.