ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Βρέθηκαν δύο νέοι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας με 100.000€ έκαστος

Οι Αρχές περιμένουν απαντήσεις και από άλλες τράπεζες και δεν αποκλείεται να βρεθούν και άλλοι λογαριασμοί

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Βρέθηκαν δύο νέοι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας με 100.000€ έκαστος

«Φύλλο και φτερό» κάνει η Οικονομική Αστυνομία τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», με τα ευρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή να προβληματίζουν αφού τα ποσά δεν δικαιολογούνται από τον μισθό ενός ιερέα.

Ειδικότερα, φέρεται να βρέθηκαν δύο νέοι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας με 100.000 ευρώ έκαστος.

Η πληροφορία έρχεται σε συνέχεια των αποκαλύψεων για τους τρεις λογαριασμούς που εντοπίστηκαν στα ονόματά τους σε δύο τράπεζες, στους οποίους μέσα σε πέντε χρόνια είχαν βάλει 300.000 ευρώ.

Οι Αρχές περιμένουν απαντήσεις και από άλλες τράπεζες και δεν αποκλείεται να βρεθούν και άλλοι λογαριασμοί με χρήματα.

Ηδη η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε τη Δευτέρα (28/11) έφοδο στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.

Το περιστατικό που φέρεται να επιτάχυνε τις κινήσεις της Οικονομικής Αστυνομίας, είναι η πληροφορία πως η πρεσβυτέρα επισκέφθηκε υποκατάστημα τράπεζας την περασμένη εβδομάδα και κάτι αφαίρεσε από μία θυρίδα στο όνομά της.

Σύμφωνα με το MEGA, μέσα στη δομή της «Κιβωτού» του Κολωνού υπάρχει ένα διαμέρισμα στο οποίο διέμενε το ζευγάρι και εκεί εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο, από το οποίο οι Αρχές συνέλεξαν στοιχεία που αναμένεται να προσφέρουν στην έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσο για το προφίλ του ιδρυτή της Κιβωτού, εργαζόμενοι είπαν στον ΑΝΤ1 πως ήταν ένας άνθρωπος που λειτουργούσε μα παθητική αλαζονεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.