ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μόσχα: «23 Βρετανοί, 50 Γεωργιανοί και 160 Πολωνοί μισθοφόροι σκοτώθηκαν στην Ουκρανία»

«Σκεφτείτε το δύο φορές»

Μόσχα: «23 Βρετανοί, 50 Γεωργιανοί και 160 Πολωνοί μισθοφόροι σκοτώθηκαν στην Ουκρανία»

Δεκάδες «ξένοι μισθοφόροι» μεταξύ των οποίων «περισσότεροι από 160 Πολωνοί, 50 Γεωργιανοί και 23 Βρετανοί σκοτώθηκαν μέσα σε τρεις εβδομάδες» στην Ουκρανία.

Ο ρωσικός στρατός προελαύνει σε όλη την γραμμή του μετώπου και μετά τις μεγάλες καταστροφές σε Μαριούπολη, Σεβερεντονέτσκ και Λυσισάντσκ όπου οι νεκροί, τραυματίες και αιχμάλωτοι άγγιξαν τις 60.000 έρχεται σταδιακά και η ώρα των μισθοφόρων που πλέον αναγκάζονται να βρεθούν στην πρώτη  γραμμή και να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές δυνάμεις.

Οι απώλειες τους πλέον αυξάνονται ραγδαία όπως αναφέρει τόσο το επίσημο ρωσικό ΥΠΑΜ όσο και ξένα μέσα, ενώ κατά δεκάδες εγκαταλείπουν τους μισθούς τους από το να πέσουν στα ρωσικά χέρια.

Αυτό αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο προτρέπει τους ξένους μαχητές «να το σκεφτούν δύο φορές για να πάνε ζωντανοί στα σπίτια τους», προειδοποιώντας ότι όσοι αιχμαλωτιστούν θα αντιμετωπίσουν τη μέγιστη ποινή φυλάκισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TASS, το οποίο επικαλείται το Λευκορωσικό πρακτορείο ειδήσεων Belta, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, κατηγόρησε τη Δύση ότι επεξεργάζεται στρατηγικά σχέδια επίθεσης κατά της Ρωσίας και ότι οι κατευθύνσεις της επίθεσης είναι γνωστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.