ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μόσχα για παράδοση των ελληνικών S-300 σε Ουκρανία με «φόρμουλα» ΗΠΑ: «Σας δίνουν χάντρες και καθρεφτάκια για αντάλλαγμα»!

Οι δηλώσεις του ρωσικό ΥΠΕΞ μετά την φημολογία για παράδοση των ελληνικών αντιαεροπορικών όπλων στην Ουκρανία αντί Bradley, LCS κλπ.

Μόσχα για παράδοση των ελληνικών S-300 σε Ουκρανία με «φόρμουλα» ΗΠΑ: «Σας δίνουν χάντρες και καθρεφτάκια για αντάλλαγμα»!

Η Μόσχα σε μία σπάνια παρέμβασή της αναφορικά με όσα φημολογούνται περί παραχώρησης των ρωσικής κατασκευής ελληνικών όπλων στην Ουκρανία έναντι των μεταχειρισμένων όπλων που βαπτίστηκε «δωρεάν βοήθεια» από τις ΗΠΑ (οι -ας πούμε- φρεγάτες LCS, τα 60 παλιά TOMA M2 Bradley, που οι Ρώσοι τα έχουν θερίσει στην Ουκρανία, τα 2 C-130H που βρίσκονται σε νεκροταφείο αεροσκαφών στη Νεβάδα, κλπ.) προχώρησε σε μια «προειδοποιητική» δήλωση για την Αθήνα.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας με δηλώσεις της, που αναδημοσιεύει στο X (πρώην Twitter) η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, αναφέρει:

«Τελευταίως η Ουάσινγκτον έχει εντείνει την αναζήτηση σε όλο τον κόσμο των υπολειμμάτων των σοβιετικών και των ρωσικών όπλων για την μετέπειτα μεταφορά τους στην Ουκρανία…

Πρόσφατα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να πείσουν την Αθήνα να παραδώσει στο Κίεβο τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας και τα πυρομαχικά τους…

Υπόσχονται στην Ελλάδα ως αντάλλαγμα τα απαρχαιωμένα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, τις φρεγάτες και άλλα όπλα, καθώς και 200 εκατ. δολάρια επιπλέον, τα οποία, σύμφωνα με τους Έλληνες ειδικούς, δεν επαρκούν για την αγορά ούτε ενός δυτικού συστήματος αεράμυνας.»

Τι θέλει να πει; Ότι θα απογυμνωθεί χωρίς κέρδος και συνεπώς χωρίς δυνατότητα αντικατάστασης η ελληνική αντιαεροπορική άμυνα…

Η ανάρτηση της πρεσβείας της Ρωσίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.