ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μυτιλήνη: Ο 58χρονος φλεγόταν για 20 δευτερόλεπτα – «Πατέρα το μετάνιωσα, αλλά με χτυπούσε…»

«Εκείνη την ώρα κάπνιζε ίσως γι’ αυτό ξέσπασε η φωτιά»

Μυτιλήνη: Ο 58χρονος φλεγόταν για 20 δευτερόλεπτα – «Πατέρα το μετάνιωσα, αλλά με χτυπούσε…»

Την ώρα που η 48χρονη που έλουσε με βενζίνη τον 58χρονο σύζυγό της και επιχειρηματία στην ταβέρνα που διατηρούν στη Μυτιλήνη κρίθηκε προφυλακιστέα, στα χέρια των Αρχών υπάρχει υλικό που δείχνει καρέ καρέ τον 58χρονο να καίγεται σχεδόν 20 δευτερόλεπτα.

Η 48χρονη υποστήριξε πως έτρεξε να τον σώσει μόλις είδε τις φλόγες, όμως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα. Έτσι, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή βία

Στο γραφείο της ανακρίτριας η 49χρονη κάθισε για 3 ώρες και έδωσε με λεπτομέρειες την δική της εκδοχή για το τι συνέβη στο ουζερί του συζύγου της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη στιγμή που άρπαξε τη βενζίνη αλλά και για τα δευτερόλεπτα που το θύμα είχε αρπάξει φωτιά και φλεγόταν μπροστά στα μάτια της.

Σύμφωνα με το Star είπε: «Του έριξα βενζίνη, αλλά δεν του πέταξα αναπτήρα, εκείνη την ώρα κάπνιζε ίσως γι’ αυτό ξέσπασε η φωτιά. Μόλις αντιλήφθηκα ότι καιγόταν έτρεξα για να σβήσω τη φωτιά και τον κάλυψα με ένα χαρτόκουτο».

Οι κινήσεις της έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας μέσα στο μαγαζί καθώς και οι προσπάθειες του συζύγου της να σβήσει την φωτιά που τον έκαιγε. Οι φλόγες τον κατακάψει για 20 δευτερόλεπτα με την δράστη να τρέχει προς την κουζίνα για να σβήσει τη φωτιά, με εκείνη να τον ακολουθεί.

«Πατέρα το μετάνιωσα, αλλά με χτυπούσε»

«Η κόρη μου μετάνιωσε, μου είπε “δεν έπρεπε πατέρα να το κάνω αυτό το πράγμα”. Την χτυπούσε άσχημα. Της είπα “γιατί δεν έλεγες ότι σε χτυπούσε;”. “Πατέρα, δε σου έλεγα τίποτα για να μην τον χτυπήσεις, μην τον σκοτώσεις» είπε ο πατέρας της.

Πρόκειται για τη γραμμή που ακολούθησε και στον ανακριτή η 49χρονη που υποστήριξε πως βίωνε έναν εφιάλτη τον τελευταίο καιρό, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της και την ιατροδικαστική που της έγινε, σε πολλά σημεία του σώματός της, εμφανίζει κακώσεις.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η κατηγορουμένη αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε ενώ ο δικηγόρος της ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 49χρονη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και έκανε συχνά χρήση αλκοόλ. Είναι γνωστό επίσης ότι το ζευγάρι ταλαιπωρούνταν χρόνια από την τραγική απώλεια των 2 εκ των 3 τους παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 3ο παιδί επισκέφτηκε τον πατέρα του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την περασμένη Πέμπτη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με εγκαύματα έως και τρίτου βαθμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.