Μυτιλήνη: Συνελήφθη ανήλικος για διάρρηξη σε σπίτι – Άρπαξε κοσμήματα & ηλεκτρονικές συσκευές

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σπίτι στην Σάμο

Μυτιλήνη: Συνελήφθη ανήλικος για διάρρηξη σε σπίτι – Άρπαξε κοσμήματα & ηλεκτρονικές συσκευές

Ένας ανήλικος διέπραξε τη διάρρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην κατοικία μιας γυναίκας στη Μυτιλήνη.

Ο “άγουρος” διαρρήκτης, ο οποίος άρπαξε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, ταυτοποιήθηκε άμεσα από τις έρευνες και συνελήφθη την Τρίτη με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη για το αδίκημα της κλοπής, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο πατέρας του, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σπίτι στην Σάμο

Ένας Έλληνας ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας ως δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021 σε ένα σπίτι σε περιοχή της ανατολικής Σάμου, από το οποίο είχε κλαπεί το ποσό των 1.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.