ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ανοιχτά για το κοινό τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Ανοιχτά για το κοινό τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά θα καταπλεύσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να τα επισκεφθεί.

Τα πλοία ανοίγουν για το κοινό με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ποια πολεμικά πλοία πάνε στη Θεσσαλονίκη
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ, στη Θεσσαλονίκη θα καταπλεύσουν τα αρματαγωγά ΙΚΑΡΙΑ και ΡΟΔΟΣ καθώς και η φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ. Οι ώρες του επισκεπτηρίου έχουν ως εξής:

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019: από 9:00 έως 18:00
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019: από 9:00 έως 17:00.
Ποια πολεμικά πλοία θα καταπλεύσουν στον Πειραία
Στο λιμάνι του Πειραιά θα καταπλεύσουν η φρεγάτα ΥΔΡΑ, η πυραυλάκατος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ και το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ. Οι ώρες του επισκεπτηρίου έχουν ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019: από 15:00 έως 19:00
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019: από 9:00 έως 19:00
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019: από 9:00 έως 17:00 και
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019: από 9:00 έως 17:00.
Το υποβρύχιο θα μπορούν να επισκεφθούν παιδιά άνω των 12 ετών, όπως αναφέρει το ΓΕΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.