ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκος αντιναύαρχος για ΠΝ: «Δεν μας απασχολεί ο Στόλος της Ελλάδας – Μόνο τα υποβρύχιά τους συνιστούν απειλή»

Τούρκος αντιναύαρχος για ΠΝ: «Δεν μας απασχολεί ο Στόλος της Ελλάδας – Μόνο τα υποβρύχιά τους συνιστούν απειλή»

Για ακόμη μια φορά ο Τούρκος αντιναύαρχος ε.α. Cem Gürdeniz, ο εμπνευστής του δόγματος «γαλάζιας θάλασσας» αναλώθηκε σε υποτιμητικά σχόλια για το ΠΝ και απειλώντας ταυτόχρονα ότι η πίεση του τουρκικού Ναυτικού στο Αιγαίο θα αυξηθεί.

Μιλώντας στον τουρκικό Τύπο ο Gürdeniz, και σχολιάζοντας τις εξελίξεις στις Ναυτικές δυνάμεις σε σχέση με τον κορωνοϊό, αφού πρώτα είπε ότι το αμερικανικό και γαλλικό Ναυτικό κτυπήθηκαν από την πανδημία στη συνέχεια ανέφερε ότι το τουρκικό Ναυτικό συνέχισε κανονικά την εκπαιδευτική του δραστηριότητα, χωρίς να έχει επηρεαστεί.

Ο Τούρκος αντιναύαρχος όμως προχώρησε σε σχόλια και για το ΠΝ.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Το Ελληνικό Ναυτικό είναι γνωστό ότι έχει μια σοβαρή αδυναμία τόσο στο Αιγαίο όσο και στην ν.α.Μεσόγειο. Αυτό κυρίως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και θεμάτων επιμελητείας, δηλαδή υποστήριξης.

Τα πλοία τους είναι ακατάλληλα τόσο από πλευράς ποσότητας όσο και ποιότητας.

Δεν είναι μια δύναμη η οποία βασίζεται στην εθνική της αμυντική βιομηχανία Κατά συνέπεια δεν είναι παράγοντας δύναμης ο οποίος θα μπορούσε να απειλήσει το τουρκικό Ναυτικό, πλην των υποβρυχίων τους και αυτό τα τελευταία 14 χρόνια.

Παρ΄όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε κανονικά την εκπαίδευσή μας και την έχουμε εντατικοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα ο ελληνικός Τύπος ανέφερε ότι ούτε ο κορωνοϊός δεν κατάφερε να σταματήσει το τουρκικό Ναυτικό.

Η αποτροπή μας στο Αιγαίο θα εντατικοποιηθεί το προσεχές διάστημα», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.