ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τούρκος αναλυτής: «Έχουμε τέσσερις φρεγάτες στην Λιβύη – Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να στείλει ούτε μία»

Τούρκος αναλυτής: «Έχουμε τέσσερις φρεγάτες στην Λιβύη – Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να στείλει ούτε μία»

Με αφορμή την ακύρωση της συμμετοχής της φρεγάτας του ΠΝ «Ύδρα» εξαιτίας βλάβης (η φύση της οποίας πάντως δεν έχει διευκρινιστεί) στην επιχείρηση της ΕΕ «Ειρήνη» για την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων στην Λιβύη, και η οποία θα αντικατασταθεί από την φρεγάτα “Σπέτσαι” Τούρκος αναλυτής αμφισβητεί το επίπεδο ετοιμότητας του ΠΝ λέγοντας πως πρόκειται για το πιο σύγχρονο σκάφος που διαθέτει η Ελλάδα.

Ο Turan Oguz, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αφήνει να εννοηθεί, πως εάν ένα από τα πιο “σύγχρονα” σκάφη του ΠΝ παθαίνουν ΄τέτοιες αβαρίες, τι θα συμβαίνει με τα υπόλοιπα.

Βέβαια να σημειωθεί απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στην φρεγάτα “Σπέτσαι” που στέλνει στη θέση της “Ύδρας” το ΠΝ, καθώς έτσι δεν του βγαίνει η αμφισβήτηση της ετοιμότητας.

Την ίδια ώρα λέει πως το τουρκικό Ναυτικό συνεχίζει ακατάπαυστα τις ασκήσεις του σε Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο.


Παράλληλα όπως αναφέρει τέσσερις φρεγάτες του τουρκικού Ναυτικού και ένα πλοίο υποστήριξης βρίσκονται στα ανοικτά της Λιβύης εδώ και μήνες πραγματοποιώντας την αποστολή τους χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να έχουν ενοχληθεί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.