ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκτακτο επίδομα 120 ευρώ ημερησίως αλλά και 1500 ευρώ εφάπαξ για τις οικογένειες του πληρώματος της φρεγάτας F-452 ΥΔΡΑ

To πλοίο αποπλέει σε λίγες ημέρες για την Ερυθρά Θάλασσα

Έκτακτο επίδομα 120 ευρώ ημερησίως αλλά και 1500 ευρώ εφάπαξ για τις οικογένειες του πληρώματος της φρεγάτας F-452 ΥΔΡΑ

Πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρουν ότι τα μέλη της φρεγάτας F452  ΥΔΡΑ που θα αποπλεύσει σε λίγες ημέρες για  την Ερυθρά Θάλασσα θα λαμβάνουν 120 ευρώ ημερησίως ως αποζημίωση, ενώ στις οικογένειες όλων των μελών του πληρώματος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθεί εφάπαξ επίδομα 1.500 ευρώ.

Τα ποσά αυτά θα είναι αφορολόγητα αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απόπλους της φρεγάτας θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με το πλοίο να φέρει το οργανικό της ελικόπτερο, ένα S-70 Aegean Hawk καθώς και ένα ελικόπτερο drone, το οποίο θα χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις αναγνώρισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι γνωστό, η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού θα ενταχθεί στην μεγάλη ευρωπαϊκή επιχείρηση ενάντια στην πειρατεία και στις επιθέσεις των φιλοϊρανών ανταρτών Χούτι στην Ερυθρά Θάλασσα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.