ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Μέση Ανατολή το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford

Το USS Gerald R. Ford είναι ένα πυρηνοκίνητο πλοίο 100.000 τόνων εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής

Επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Μέση Ανατολή το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford, το οποίο αναπτύχθηκε στην ανατολική Μεσόγειο μετά την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ τον Οκτώβριο, θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό Ναυτικό.

Έχοντας σταλεί για να συμβάλει στην περιφερειακή μας αποτρεπτική και αμυντική προβολή δυνάμεων, το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford θα επιστρέψει στην βάση του, όπως προβλέπεται, για να προετοιμασθεί για μελλοντικές αποστολές, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ναυτικού των ΗΠΑ.

«Το υπουργείο Άμυνας αξιολογεί συνεχώς την προβολή των στρατιωτικών δυνάμεων στον κόσμο και θα διατηρήσει σημαντικές στρατιωτικές ικανότητες τόσο στην Μεσόγειο όσο και σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση. Το αμερικανικό Ναυτικό συνεργάζεται «με τους συμμάχους και τους εταίρους για την ενίσχυση της ασφάλειας στην θάλασσα στην περιοχή».

Το υπουργείο Άμυνας θα συνεχίσει να στηρίζεται στην στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή «για να αποτρέψει κάθε κρατικό ή μη κρατικό παράγοντα να κλιμακώσει την κρίση αυτή πέραν της Γάζας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς, το USS Gerald R. Ford είναι ένα πυρηνοκίνητο πλοίο 100.000 τόνων εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.