ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρεγάτα «Νέαρχος»: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του ιστού αισθητήρων και συστήματος μάχης PSIM

Ο ιστός αισθητήρων PSIM ενσωματώνει το ολοκληρωμένο ψηφιακό σύστημα μάχης της φρεγάτας και πολλαπλούς αισθητήρων

Φρεγάτα «Νέαρχος»: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του ιστού αισθητήρων και συστήματος μάχης PSIM

Ανάρτηση στο «X» για τη δεύτερη ελληνική φρεγάτα Belh@rra με την ονομασία «Νέαρχος», η οποία συναρμολογείται στα ναυπηγεία της στο Λοριάν της Γαλλίας, ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας Naval Group.

Αυτές τις μέρες τοποθετήθηκε το «κατάρτι», δηλαδή ο ολοκληρωμένος ιστός αισθητήρων PSIM (Panoramic Sensors and Intelligence Module).

«Μετά την Amiral Ronarc’h και την ΚΙΜΩΝ, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του PSIM της φρεγάτας ΝΕΑΡΧΟΣ την περασμένη εβδομάδα στα ναυπηγεία της Naval Group στη Λοριάν της Γαλλίας. Είναι μια εξαιρετικά τεχνική και ακριβής διαδικασία, καθώς το PSIM είναι ένα συμπύκνωμα ευαίσθητων τεχνολογιών και αισθητήρων» αναφέρει η ανάρτηση της Naval Group.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.