ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατέπλευσε στη Σούδα το αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush» – Εντυπωσιακές εικόνες (φωτο)

Το πλοίο έχει συνολικό μήκος 333 μέτρα ενώ διαθέτει 20 ορόφους πάνω από το επίπεδο της θάλασσας

Κατέπλευσε στη Σούδα το αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush» – Εντυπωσιακές εικόνες (φωτο)

Στην προβλήτα Κ14 του Νατοϊκού αγκυροβολίου Σούδας στο Μαράθι κατέπλευσε το πρωί το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush».

Το πλοίο προσέγγισε στο Μαράθι με τη βοήθεια ρυμουλκών και αναμένεται να παραμείνει στο σημείο για 5 ημέρες.

Το πλοίο έχει συνολικό μήκος 333 μέτρα ενώ διαθέτει 20 ορόφους πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Η ανώτατη ταχύτητα του πλοίου φτάνει τους 30 κόμβους και η κινητήρια δύναμή του είναι δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες.

bush2
bush3
bush4

Το πλήρωμά του είναι 3.500 άτομα, ενώ για τις ανάγκες της αεροπορίας φιλοξενεί επιπλέον 2.500 άτομα. Η «πλωτή πολιτεία» είχε καταπλεύσει και τον περασμένο Οκτώβριο στον προβλήτα Κ-14 όπου παρέμεινε για 4 ημέρες.

bush5
bush6

Έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης 85 μαχητικών αεροσκαφών και άλλων πτητικών μέσων. Το αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush» είχε επισκεφθεί την Σούδα τον Οκτώβριο του 2022 , καθώς και τον Μάρτιο του 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.