ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρεις βδομάδες περιμένουν τις ιστολογικές οι γονείς της 20χρονης δοκίμου – «Δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί»

«Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στο νησί μας»

Τρεις βδομάδες περιμένουν τις ιστολογικές οι γονείς της 20χρονης δοκίμου – «Δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί»

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου, Μαριάννας Τσίγκα, που άφησε την τελευταία της πνοή στο πρώτο της ταξίδι μετά από ασθένεια, η οποία λέει ότι «καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω».

Η νεαρή δόκιμος επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο ως μέλος πληρώματος σε ταξίδι στην Ινδία και η τραγική είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. Όπως λέει η μητέρα της στο Mega, τρεις εβδομάδες αργότερα, δεν έχει βρεθεί ακόμα η αιτία του θανάτου.

Η μητέρα της έκανε έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου του παιδιού της.

«Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας. Ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά ώστε καμία μανούλα να μην βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στο νησί μας, κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της».

Ποια ήταν η 20χρονη δόκιμος Μαριάννα Τσίγκα

Η 20χρονη, με καταγωγή από την Κω, ήταν σπουδάστρια της σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου. Είχε ολοκληρώσει το 1ο έτος και θα φοιτούσε στο 2ο έτος και βρισκόταν σε υπερατλαντικό εκπαιδευτικό ταξίδι με εμπορικό πλοίο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αισθάνθηκε αδιαθεσία και επιδεινώθηκε η υγεία της (πιθανότατα από κάποια λοίμωξη ή μικρόβιο). Από Κάιρο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα, παρουσιάστηκε ραγδαία επιδείνωση, ενώ είχε πλέον και εξανθήματα και τελικά η κοπέλα κατέληξε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 πρωί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, η άτυχη νεαρή ασθένησε ύστερα από τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποναυτολογηθεί για λόγους υγείας σε λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.