ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα καταγγελία για τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» από πατέρα παιδιού με αναπηρία – «Με εξαπάτησαν»

Δώρισε στη ΜΚΟ τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου- σε εμβαδόν- ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό

Νέα καταγγελία για τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» από πατέρα παιδιού με αναπηρία – «Με εξαπάτησαν»

Ένας 79χρονος πατέρας παιδιού με ειδικές ανάγκες, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος σε μία δωρεά που έκανε ο ίδιος στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», τόνισε πως «εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους» της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Θεόδωρος Αποστόλου, ο οποίος δώρισε στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου- σε εμβαδόν- ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό, κοντά στη βασική δομή της «Κιβωτού», με «αντάλλαγμα» να βρει θαλπωρή, προστασία και φροντίδα ο γιος του που είναι ανάπηρος.

Όπως είπε ο 79χρονος άνδρας, «εξαπατήθηκε» από τον πατέρα Αντώνιο, τον οποίο ξέρει εδώ και 25 χρόνια.

Τον γνώρισε να μεταφέρει σακιά με τρόφιμα, ενώ τελευταία τον είδε να διάγει διαφορετικό βίο. Όπως είπε, εντυπωσιάστηκε όταν είδε τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», χώρο τον οποίο γνώριζε πριν από τη μεταμόρφωση του, που όπως του δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος, έγινε από δωρεά μιας οικογένειας επιχειρηματιών.

Ο κ. Αποστόλου, ανέφερε πως ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων και πως σκόπευε εάν όλα είχαν καλώς, να αφήσει και το υπόλοιπο κτήριο στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον ξένισαν δύο πράγματα και θεωρεί πως εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Ανέφερε πως όταν πήγαν με την παπαδιά στο συμβολαιογραφείο για τη μεταβίβαση του ακινήτου, «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί του θα είχε εσαεί τη φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», του είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως «θα τον έχουν σαν ”πασά” τον Γιάννη στη δομή», κάτι που όμως δεν διασφάλιζε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «βλάκα που πείστηκε» από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου» για τη μεταβίβαση του ακινήτου, αν και δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.