Νέα καταγγελία για την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Γυναίκα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της από ψεύτικη διαθήκη

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν σαν dealer, οι οποίοι επωφελούνται από αυτό γράφοντας περιουσίες στην Κιβωτό»

Νέα καταγγελία για την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Γυναίκα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της από ψεύτικη διαθήκη

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια νέα συγκλονιστική καταγγελία που αφορά τις πρακτικές που χρησιμοποιούν στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, μαι γυναίκα, κινδυνεύει να χάσει την περιουσία της από την ΜΚΟ η οποία έχει στα χέρια της μια ψεύτικη διαθήκη που δήθεν συνέταξε η μητέρα της πριν φύγει από τη ζωή.

Η Δήμητρα Αραμπατζή, όπως είναι το όνομα της καταγγέλλουσας υποστηρίζει, πως στην διαθήκη η μητέρα της την αποκληρώνει γιατί ήταν ιδιαίτερα βίαιη εναντίον της – κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά – και αφήνει όσα είχε στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

«Εμένα η μητέρα μου πέθανε και άφησε μια διαθήκη στην οποία αποκληρώνει εμένα και αφήνει τα πάντα στην Κιβωτό του Κόσμου. Μέσα στη διαθήκη γράφει ότι με αποκληρώνει επειδή ήμουν πάρα πολύ βίαιη, την χτυπούσα πολύ βάναυσα και ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία γι’ αυτή τη συμπεριφορά μου. Πολύ ακραία πράγματα», ανέφερε.

Το πρόβλημα της κ. Αραμπατζή ξεκίνησε όταν η μητέρα της γνώρισε στο «Θεαγένειο» όπου νοσηλευόταν μια κυρία της οποίας ο άνδρας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος σε σύνταξη και ο γιος της δικηγόρος εν ενεργεία και μαζί με μια φίλη του συμβολαιογράφο συνέταξαν την δήθεν διαθήκη.

Όπως τονίζει το έγγραφο είναι πολύ έξυπνα διατυπωμένο και γράφει πολλά ψέματα για την συμπεριφορά της κόρης της, ακόμα και ότι υπάρχουν καταγγελίες στην αστυνομία για την βάναυση συμπεριφορά της ενώ δεν υπάρχει τίποτα!

Η κ. Αραμπατζή υποστηρίζει πως η ΜΚΟ έχει ανθρώπους που εξαπατούν κόσμο.

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν σαν dealer, οι οποίοι επωφελούνται από αυτό γράφοντας περιουσίες στην Κιβωτό», τονίζει.

Και προσθέτει: «Δεν δύναμαι να πιστέψω ότι μια συμβολαιογράφος είδε μία γυναίκα η οποία είχε 10 χρόνια καρκίνο, έκανε 10 χρόνια χημειοθεραπείες, είχε 80% αναπηρία, δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για το ψυχολογικό κομμάτι και μια συμβολαιογράφος θεώρησε ότι έχει την ικανότητα να συντάξει μια διαθήκη και το επέτρεψε».

Η ίδια είπε ότι μετά τον θάνατο της μητέρα της «ήρθαν δύο κύριοι από την Κιβωτό με μια εξουσιοδότηση από την πρεσβυτέρα και μου ζητούσαν τα κλειδιά του σπιτιού, κάτι που είναι παράνομο γιατί δεν είχαμε κάνει ακόμα αποδοχή κληρονομιάς, άρα το να έρχονται και να μου ζητούν τα κλειδιά του σπιτιού που μένω, είναι παράνομο. Και ο ένας από τους δύο κυρίους έχει απασχολήσει πάρα πολύ όσον αφορά στη συμπεριφορά του, την κακοποιητική συμπεριφορά του στην Κιβωτό».

Η καταγγέλλουσα θέλησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα Αντώνιο καθώς πίστευε πως είναι ανιδιοτελής και καλός άνθρωπος αλλά δεν τα κατάφερε ενώ η οικογένεια δεν μπόρεσε να έχει τις επαφές που θα ήθελε με την κυρία που εξαπάτησε την μητέρα της.

«Οι παππούδες μου προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με την γυναίκα που έκανε παρέα η μητέρα του, το σήκωσε μια φορά και είπε ότι δεν θέλει επαφές. Μετά το σήκωσε ο άνδρας της και ήταν ψυχρός, λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει επαφή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια ανησυχεί για το μέλλον της και για την περιουσία καθώς, όπως λέει, «η μητέρα μου τούς έγραψε ένα διώροφο σπίτι παραθεριστικό, το σπίτι που μένω, μια μηχανή και το αυτοκίνητο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.