ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα ρωσική επίθεση στο μέτωπο Κουπιάνσκ-Λίμαν – Το Κίεβο διέταξε εκκένωση πληθυσμού (βίντεο)

Οι Ρώσοι συγκέντρωσαν περισσότερους από 100.000 άνδρες

Νέα ρωσική επίθεση στο μέτωπο Κουπιάνσκ-Λίμαν – Το Κίεβο διέταξε εκκένωση πληθυσμού (βίντεο)

Νέα σφοδρή επίθεση πραγματοποιούν στο μέτωπο Κουπιάνσκ-Λίμαν οι ρωσικές δυνάμεις και ήδη το Κίεβο διέταξε εκκένωση οικισμών καθώς οι ουκρανικές μονάδες αναγκάζονται σε αναδιάταξη σε εναλλακτικές γραμμές άμυνας μετά τον βομβαρδισμό που δέχτηκαν από το ρωσικό Πυροβολικό.

Πάντως σε αντίθεση με την Αβντίιβκα, στο μέτωπο Κουπιάσκ-Λίμαν είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί κύρια ρωσική επιχείρηση καθώς έχουν συγκεντρωθεί 100.000 Ρώσοι στρατιώτες!

Η δύναμη θεωρείται επαρκής για να πραγματοποιήσει μία προέλαση ακόμα και μέχρι το Ιζίουμ.

Τους τελευταίους μήνες η Ρωσία στρατολογεί χιλιάδες επαγγελματίες στρατιώτες και «αθόρυβα» έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της στην Ουκρανία.

Το Κίεβο έχει αναλώσει το 90% της δύναμης που είχε εκπαιδευτεί από το ΝΑΤΟ και έχει χάσει 100.000 στρατιώτες από την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης στις 4 Ιουνίου, όπως και 1.500 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα.

Τώρα στρατολογεί ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ως επί το πλείστον ανεκπαίδευτους και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται στα πεδία των μαχών.

Οι Ρώσοι είναι σαφές ότι ετοιμάζουν τις δυνάμεις τους για μεγάλες επιθέσεις σε δύο ίσως και τρία μέτωπα, μόλις κρίνουν πως πλέον οι Ουκρανοί δεν διαθέτουν επαρκή ικανότητα ανάσχεσης των ρωσικών ενεργειών.

https://twitter.com/Thehonolulupost/status/1714127259886571902

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.