ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ οτι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Νέα ρωσική προώθηση σε Βολτσάνσκ και Λίπτσι – Με αντεπιθέσεις προσπαθούν να τους σταματήσουν οι Ουκρανοί

Μεγάλες απώλειες των ουκρανικών δυνάμεων σε υλικά και άνδρες

Νέα ρωσική προώθηση σε Βολτσάνσκ και Λίπτσι – Με αντεπιθέσεις προσπαθούν να τους σταματήσουν οι Ουκρανοί

Οι επιθετικές ενέργειες του ρωσικού σώματος στρατού “Βορράς-North” συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο Χάρκοβο με τμήματα να προωθούνται ακόμα περισσότερο στην πόλη του Βολτσάνσκ απελευθερώνοντας περιοχές συνεχώς με ρυθμό 100-300 μέτρα την ημέρα εντός της πόλης.

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να αντεπιτεθούν στέλνοντας δύο κύματα μονάδων στον ποταμό Βόλτσα αλλά τόσο τα τεθωρακισμένα όσο και οι πλωτές γέφυρες με τις οποίες επιχείρησαν να διεκπεραιωθούν καταστράφηκαν από ρωσικά πυρά με τις απώλειες να ξεπερνούν τους 100 στρατιώτες.

Την ίδια στιγμή και στην κατεύθυνση του Λίπτσι οι ρωσικές μονάδες προωθήθηκαν μεταξύ 200-1.200 μέτρων απελευθερώνοντας επιπλέον οικισμούς και αποκρούοντας και εδώ ουκρανικές αντεπιθέσεις.

Οι απώλειες των Ουκρανών μόνο στο μέτωπο του Χάρκοβου μέσα σε 24 ώρες είναι βαριές καθώς εκτός της απώλειας 250 στρατιωτών υπήρξε και η απώλεια:

Ρουκετοβόλων BM-21 “Grad” και πυροβόλων SAU “Bogdana”, “M119”, SAU 2S3 “Akatsiya” και ραντάρ AN/TPQ-50.

Επιπλέον δύο όλμοι των 120χλστ κα ιένα αντιαρματικό πυροβόλο ΜΤ-12 χάθηκα νγια τους Ουκρανούς στο Ζουμπίνο ενώ στο Κοσσάκ Λοπάν απωλέσθηκαν ακόμα ένα πυροβόλο D-20 και ραντάρ αντιπυροβολικού AN/TPQ-36 μα ζί με 4 τζιπάκια και ένα φορτηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.