ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία – Ο ιατροδικαστής μιλά για αυτοτραυματισμό

Ο 68χρονος που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Σεπτέμβριο έπαιρνε ψυχοφάρμακα

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία – Ο ιατροδικαστής μιλά για αυτοτραυματισμό

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η οποία επικαλείται την έκθεση του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του 68χρονου επιχειρηματία, παρουσιάζουν μια νέα εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Ηλεία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, προέκυψε ότι ο 68χρονος έπαιρνε ψυχοφάρμακα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση να σημειώνει στο πόρισμά του ότι «είναι εφικτός ο αυτοτραυματισμός του 68χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξέπνευσε από αιμορραγία».

Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε αποκαλυφθεί το έγκλημα – για το οποίο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια σύλληψη ή απαγγελία κατηγοριών – τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ηλείας ανέφεραν ότι στη σορό του 68χρονου είχαν καταγραφεί δεκάδες – έως και 40 – τραύματα από θλον και τέμνον όργανο με αιτία θανάτου να είναι οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Δείτε βίντεο από το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος

Τον 68χρονο είχε βρει νεκρό στο πάτωμα με πολλαπλά και βαθιά τραύματα στο κεφάλι ο αδελφός του το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου 2022.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι είχε καθαρίσει τα πάντα μην αντέχοντας να βλέπει τα αίματα, είχε στρέψει τις έρευνες της αστυνομίας στο πρόσωπό του χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτή την εκδοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, μάλιστα, δεν είχαν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης του σπιτιού στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα ενώ δεν βρέθηκε ποτέ το αντικείμενο με το οποίο προκλήθηκαν τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κορμί του 68χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.