ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα υπόθεση revenge porn: 17χρονη ζήτησε από το σύντροφό της να χωρίσουν & εκείνος δημοσίευσε προσωπικά τους βίντεο

Πώς της έστησε την «παγίδα»

Νέα υπόθεση revenge porn: 17χρονη ζήτησε από το σύντροφό της να χωρίσουν & εκείνος δημοσίευσε προσωπικά τους βίντεο

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια νέα υπόθεση revenge porn με θύμα μία ανήλικη κοπέλα, 17 χρονών, η οποία ζήτησε από το σύντροφό της να χωρίσουν και εκείνος ανέβασε βίντεο από τις ερωτικές τους πράξεις στο Διαδίκτυο, για εκδίκηση.

Πώς της έστησε την «παγίδα»

Ο άντρας κατηγόρησε την 17χρονη πως συνομιλεί διαδικτυακά με άλλον και της ζήτησε τους κωδικούς της προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι αλήθεια ή όχι. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, ανήρτησε στο κοινωνικό προφίλ της κοπέλας βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

«Άρχισε να δέχεται καταιγισμό από κλήσεις και μηνύματα από το στενό της περιβάλλον ρωτώντας την για το βίντεο για το οποίο η ίδια μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε τίποτα. Αμέσως κατέβασε το υλικό, όμως στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε περίπου 40 άτομα γίναν θεατές» ανέφερε ο δικηγόρος της 17χρονης, Όθων Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, είπε, ότι έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον του άντρα και έχει κληθεί από τον εισαγγελέα για απολογία.

Σημειώνεται πως ο άντρας έχει παραδεχτεί σε συνομιλία με την κοπέλα την πράξη του ενώ σε γραπτό κείμενο υπάρχει η μεταφορά των κωδικών του κοινωνικού προφίλ αλλά και η απόλυτη χρονική συνάφεια με την ανάρτηση του οπτικού υλικού στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως η 17χρονη δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη όταν έδωσε τους κωδικούς στον άντρα και επίσης μετά το περιστατικό η ίδια είχε την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αποτελεί πλημμέλημα η πράξη καθώς ο δράστης δεν αποσκοπούσε οικονομικό όφελος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αποτελεί αμελητέα πράξη» τόνισε ο δικηγόρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.