ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεαρός Παλαιστίνιος μαχαίρωσε 50χρονο Ισραηλινό και έναν 17χρονο τουρίστα στην Ιερουσαλήμ

Ένας 17χρονος ο δράστης, ο οποίος «χτύπησε» έξω από την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ

Νεαρός Παλαιστίνιος μαχαίρωσε 50χρονο Ισραηλινό και έναν 17χρονο τουρίστα στην Ιερουσαλήμ

Ένας Παλαιστίνιος έφηβος μαχαίρωσε και τραυμάτισε έναν Ισραηλινό και έναν τουρίστα έξω από την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία και τις υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών.

«Ένας ύποπτος μαχαίρωσε έναν πολίτη κοντά στην Πύλη της Γιάφα, στην Ιερουσαλήμ» ανέφερε η αστυνομία, δίνοντας στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός μπαλτά με ίχνη αίματος που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Ο νεαρός καταδιώχθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.

Οι αρχές ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν 17χρονο από την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η υπηρεσία παροχής πρώτων βοηθειών Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ, το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού στο Ισραήλ, ανέφεραν ότι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, η κατάσταση του οποίου είναι «σοβαρή αλλά σταθερή». Ένας 17χρονος τουρίστας μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο, φέροντας ένα επιφανειακό τραύμα στο στομάχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις αρχές του έτους, σε συγκρούσεις ή επιθέσεις που συνδέονται με την ισραηλινοπαλαιστινιακή διένεξη, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 226 Παλαιστίνιοι, 32 Ισραηλινοί, μία Ουκρανή και ένας Ιταλός, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε επίσημες πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.