ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρ.Πισπιρίγκου: «Την Τσικνοπέμπτη είχε πάει σε ταβερνάκι & έπινε κρασάκι & μεζεδάκι» (βίντεο)

«Όταν θρηνείς κάθεσαι σπίτι σου!»

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρ.Πισπιρίγκου: «Την Τσικνοπέμπτη είχε πάει σε ταβερνάκι & έπινε κρασάκι & μεζεδάκι» (βίντεο)

Κάθε μέρα, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, νέα στοιχεία σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, την ώρα συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών τους.

Γνωστή του ζευγαριού που τους ήξερε πολύ καλά, περιγράφει στο Πρωινό πως διασκέδαζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ είχαν χάσει και τα τρία της παιδιά.

Τους έχετε δει να θρηνούν;

Να θρηνούν, όχι. Αλλά τους έχει δει όλος ο κόσμος, στο σπίτι που μένανε, στην οδό Μπιζανίου, ακριβώς από κάτω είναι μια πλατεία. Εκεί στην πλατεία, πήγαινε η κυρία και έτρωγε τα μεζεδάκια της και έπινε και τα ουζάκια της και τις μπυρίτσες της.

Καθώς είχαν χαθεί και τα τρία παιδιά;

Βεβαίως! Δεν είναι και μια εικόνα όταν θρηνείς και έχεις πένθος, να πηγαίνεις στην πλατεία και να πίνεις μπυρίτσα και μεζέ. Εφόσον έχει χάσει τρία παιδιά μια μάνα, που χτυπιέται και λέει ότι είναι αθώα! Όταν θρηνείς κάθεσαι σπίτι σου! Την Τσικνοπέμπτη είχε πάει κανονικά σε ταβερνάκι και έπινε πάλι κρασάκι και μεζεδάκι. Αλλά μετά που έγινε το μεγάλο θέμα και οι αποκαλύψεις, τότε μαζεύτηκε λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.